Viesnīcas, hoteļiMuiža

"Kalnmuižas pils" - viesnīca

Kontakti
28879610
Kalnmuižas > Kandavas pag. > Kandavas nov. > Rīgas reģ.
Apraksts
Kalnmuiža (latviski saukta arī Kalnamuiža, Kalna muiža, vāciski Hohenberg) atrodas unikālā vietā, gleznainajā Abavas senlejas kreisā krasta nogāzē, 10 km no Kandavas pilsētas. Muižas ēka atrodas pakalnā no kura paveras lielisks skats uz nogāzē izveidoto ābeļdārzu. 

Kopš 2006.gada kungu namā un blakus esošajā Kraujas mājā iekārtota eleganta viesnīca ar plašām svinību zālēm un restorānu.
Pirmā stāva telpas paredzētas saviesīgajai dzīvei – banketiem vai vakariņām draugu lokā, kamerkoncertiem vai korporatīvām sanāksmēm, piedāvājot darījumu tikšanās un atpūtas organizēšanas iespējas ar pilna servisa apkalpošanu viesiem, kuri novērtēs lauku muižu eleganci, savukārt otrajā un trešajā stāvā izvietoti piecpadsmit viesu numuri. 

Kraujas mājas pirmajā stāvā iekārtotas seši komfortabli vienvietīgi un divvietīgi, kā arī ģimenes numuri, bet otrā stāva mansardā – plaša semināru zāle līdz 120 dalībniekiem.

Kāzu svinībām piedāvājam izīrēt visu muižas kompleksu, nodrošinot šo dzīves nozīmīgāko un romantiskāko svinību privātumu. 

Atbilstoši sezonai un laika apstākļiem, iespējams izmantot kā muižas restorāna zāli, tā arī āra terasi, kur Jūs un Jūsu viesi varēs priecēt skatienu ar lielisko ainavu, kas paveras pār Abavas ieleju un ziedošo ābeļdārzu. 

Ja vēlies laulību ceremoniju atškirīgu no ierastā, atbilstoši sezonai, piedāvājam īpaši noformētu laulību ceremonijas vietu muižas parkā vai verandā.

Iepriekš saskaņojot laiku un iespējas, Jaunajam pārim varam piedāvāt mirkli atpūtai muižas parkā, malkojot šampanieti un iemūžinot savu mīlestību viens otram rakstītās vēstulēs, kā arī neaizmirstamos fotomirkļos.
Kalnmuižas pils
Kalnmuižas pils
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Kultūrvēsture
Viesu namiKafejnīcas
"Imulas" - viesu nams
Viesu nami
"Kārkli" - viesu nams
Atpūtas un sporta kompleksiKempingi
"Plosti" - atpūtas komplekss
KempingiTelšu vietas
"Lejaslanksēde" - telšu vieta, kempings
Telšu vietas
"Vītiņi" - telšu vietas
Viesu nami
"Romance" - viesu nams
Pilskalns
Čāpuļu pilskalns
Brīvdienu māja
"Birzes" - brīvdienu māja
Arheoloģisks objektsSenkapi, apbedījums
Tojātu apmetne un senkapi
Arheoloģisks objekts
Senas apmetnes vieta
Lauku mājas
"Mucenieki" - lauku māja
Lauku mājas
"Bienes" - lauku māja
Telšu vietas
"Buses"
KempingiKalnu slēpošanas traseRodeļu trase
"Zviedru cepure"
Pilskalns
Buses jeb Matkules pilskalns
Telšu vietas
"Drubazas" - telšu vietas
Muiža
Aizdzires muiža
Brīvdienu māja
"Atmatas"
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Hostel Hospital" - Sabiles atpūtas māja
Dzirnavas
Pūces ūdensdzirnavas