logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 366
Viesi - 366
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem
Raksts sadarbībā ar
Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra

„Buy Latvia, Buy The Baltics” – nozares 2007. gada notikums

Autors: Ieva Grīnberga , „Buy Latvia, Buy the Baltics” koordinatore
05.02.2007
Skatīts 1212 reizes
Šī gada 7. februāri Latvijā vienlaicīgi viesosies vairāk nekā 250 ārzemju tūrisma nozares pārstāvju, lai piedalītos starptautiskā darba seminārā tūrisma profesionāļiem „Buy Latvia, Buy the Baltics”. Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) rīkotajā pasākumā piedalīsies tūrisma profesionāļi no 27 valstīm, lai iepazītos ar Latvijas un Baltijas tūrisma piedāvājumu.
 
TAVA direktors Uldis Vītoliņš uzskata, ka „Buy Latvia, Buy the Baltics” būs līdz šim nebijis pasākums, ar kura palīdzību varēs vēl vairāk sekmēt tūristu interesi par Latviju. Pasākuma nozīmību apliecina fakts, ka to atklās Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga un LR ekonomikas ministrs Jurijs Strods. Akreditēti arī daudzi ārvalstu mediju pārstāvji.
 
No 7.-9. februārim Latvijā, vienkopus ieradīsies vairāk nekā 250 ārvalstu tūrisma profesionāļi no 27 valstīm, kuriem trīs dienās ieplānots tikties ar 160 Latvijas tūrisma nozares pārstāvjiem, lai iepazītu Latvijas tūrisma piedāvājumu.
 
Liels pieteikumu skaits ir saņemts no tādiem lieliem tūrisma tirgiem kā Vācija, Krievija un Zviedrija, taču Latvijā plāno ierasties arī tūrisma profesionāļi no ASV, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Turcijas, Krētas un Azerbaidžānas. Liela daļa dalībnieku Latvijā būs pirmo reizi, tādēļ tiek iecerēta plaša prezentāciju un ekskursiju programma, lai iepazīstinātu viesus ar tūrisma piedāvājumu mūsu valstī.
 
Pasākums norisināsies viesnīcas „Reval Hotel Latvija” konferenču telpās. Dalībniekiem tiks piedāvāta plaša kultūras programma un tūrisma produktu prezentācijas angļu, franču, krievu un vācu valodās.
 
Darba semināra ietvaros tiks rīkotas vairākas pieņemšanas un kontaktu birža, kurai tiek aicinātas pieteikties ienākošā tūrisma aģentūras, tūrisma operatori, viesnīcas, konferenču organizētāji un citi tūrisma produktu un pakalpojumu sniedzēji.
 
Kā atzina U.Vītoliņš, ņemot vērā līdzšinējo Baltijas valstu pieredzi šādu lielu kontaktbiržu organizēšanā, patīkami pārsteidz lielā ārvalstu tūrisma profesionāļu interese, piesakoties gan uz darba semināru, gan dažādām ekskursijām un brīvā laika programmām. „Ceram, ka darba seminārā, kur vienuviet satiksies teju 500 tūrisma speciālisti no Latvijas un ārvalstīm, tiks dibināti jauni kontakti un uzsāktas veiksmīgas sadarbības, kas veicinātu tūrisma attīstību Latvijā un ļautu arvien plašākai publikai stāstīt par plašo tūrisma piedāvājumu mūsu valstī,” skaidro TAVA direktors.
 
Trešdien, 7.februārī, plkst. 14:00 „Reval Hotel Latvija” zālē „Gamma” notiks TAVA direktora Ulda Vītoliņa preses brīfings. Žurnālistiem ir iespējams apmeklēt arī pārējos „Buy Latvia, Buy the Baltics” pasākumus.
Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100