logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Maijs
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Jūnijs
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 508
Viesi - 508
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas
Raksts sadarbībā ar
Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra

TAVA aicina tūrisma objektus pieteikt dalību „Baltijas ceļojumu maratonam“

Autors: Baiba Plūme, Latvijas TIB vadītāja
20.03.2007
Skatīts 1129 reizes

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) izsludina pieteikšanos „Baltijas ceļojumu maratona“ dalībnieku atlasei, kuras laikā tiks noteikti 12 Latvijas tūrisma produkti un objekti, kas pārstāvēs Latviju kopīgā Baltijas valstu projektā. Latvijas pašvaldību, tūrisma objektu un produktu pārstāvji savus ieteikumus var iesūtīt līdz 28. martam.

1.maijā Baltijas valstīs aizsāksies līdz šim nebijusi akcija, aicinot Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotājus apceļot visas trīs valstis akcijas „Baltijas ceļojumu maratons“ laikā. Tās noslēgumā paredzēta vērienīga apbalvošana televīzijas tiešraidēs ar teletilta starpniecību, apbalvojot veiksmīgākos no Baltijas valstu apceļotājiem.

Lai noteiktu pievilcīgākos un labākos tūrisma objektus Latvijā, kas akcijas laikā spētu uzņemt gan Baltijas valstu masu mediju pārstāvjus, gan ceļotājus, ir izveidota īpaša žūrijas komisija Ekonomikas ministra Jurija Stroda (TB/LNNK) vadībā, kas izvērtēs iesniegtos pieteikumus.

Paredzēts, ka akcijas laikā 36 projektā iesaistītos tūrisma objektus apmeklēs vairāk nekā 20 masu mediju un Baltijas valstu tūrisma organizāciju pārstāvji. Informācija par akcijā iesaistītajiem objektiem būs pieejama gan īpaši izveidotā interneta mājaslapā, gan informācijas materiālos Tūrisma informācijas centros Baltijas valstīs.

Konkursam noslēdzoties, tiks sagatavotas „Baltijas ceļojumu maratonam“ paredzētas dalībnieku apliecības un Baltijas valstu karte ar informāciju par akcijā iesaistītajiem objektiem. Jau šobrīd vairāki tūrisma uzņēmumi ir izteikuši vēlmi to atbalstīt, apbalvojot veiksmīgākos no akcijas dalībniekiem.

2006. gadā visā Latvijā pirmoreiz tika rīkota akcija „Latvijas ceļojumu maratons“, kuras ietvaros ik nedēļu tika rīkotas masu mediju vizītes uz 36 projektā iesaistītajiem objektiem, kuros kopumā viesojās teju 30 000 dalībnieku. Veiksmīgākie no ceļotājiem tika apbalvoti gada nogalē, saņemot tādas vērtīgas balvas kā lidojumus, ceļojumus uz Lietuvu un Igauniju, dažādas dāvanu kartes un iespēju nakšņot labākajās Latvijas viesnīcās.

Lai pieteiktu dalību projektam, tūrisma objektam jāatbilst sekojošiem kritērijiem – tūrisma objektam jābūt atvērtam 6 dienas nedēļā laikā no 1.maija līdz 1.novembrim; tam jāspēj uzņemt līdz 50 apmeklētājiem vienā reizē; tam jānodrošina informācija latviešu, krievu un angļu valodā; tam jāsniedz 50% atlaide visiem akcijas dalībniekiem; tam jāuzņem Baltijas valstu masu mediji un organizatori 25 cilvēku grupā. Pieteikumi jāsūta līdz 28.martam uz e-pastu: [email protected]

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100