logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 375
Viesi - 375
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Piedāvājumi

Uz vasarīgiem desertiem Dikļu pilī aicina Pavārmākslas studija

09.07.2009
Skatīts 1501 reizi
Pasaules lietu kārtības pētnieki laiku pa laikam ziņo - tik stundas diennaktī cilvēks guļ, tik stundas strādā un tik velta ēšanai. Bet cik laika cilvēks velta ēdiena pagatavošanai, pie tam - kvalitatīva, veselīga un garšīga ēdiena pagatavošanai?
Sagatavot izdrukai
"Dikļu pils" - viesnīca, restorāns
Sorbeta bumbiņas
Saistītas apdzīvotās vietas
Vidzemes (Reģions)

Ēšana ir kā baudījums, savukārt ēdiena gatavošana kā piedzīvojums. Par to 100% pārliecinās tie, kuri jau kopš janvāra ik mēnesi 1 reizi apmeklē Dikļu pils šefpavāra Valtera Zirdziņa Pavārmākslas studiju. Nelielā grupā (līdz 8 pers.) vakara viesi iepazīst, pilnveido un papildina savas pavāra prasmes. Galvenais - uzzināt dažādus pavāru knifus, kādu "rozīnīti", kura padarīs ēst gatavošanas procesu vēl radošāku un galarezultātu vienkārši fantastisku. Šī ir lieliska iespēja draugu vai darba kolēģu kompānijā gatavot maltīti un kopīgi to baudīt, kā arī gatavošanas procesā labāk iepazīt gan pavārmākslas noslēpumus, gan vienam otru. Tā var būt lieliska dāvana jubilejā.

Nodarbībās jau iepazīta daudzveidīga zupu gatavošana, uzkodas un olu ēdieni, atklājot grila sezonu apgūti dažādi grilēšanas paņēmieni, vasaras ēdienkartei papildinājums rasts veģetārajās receptēs. 14.jūlija nodarbībā kārta pienākusi vasaras desertiem. Kad tad vēl, ja ne vasarā, kad ir tik daudz iespēju palutināt garšas kārpiņas ar dažādu ogu un augļu saldējumiem, sorbetiem, uzputeņiem, ogu zupām.

Tālr. informācijai: 64207480
[email protected]
www.diklupils.lv

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100