Aprīlis | 22 |
| 23 |
| 24 |
| 25 |
| 26 |
| 27 |
| 28 |
|
29 |
| 30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maijs |
|
|
|
|
1 |
| 2 |
| 3 |
| 4 |
| 5 |
|
6 |
| 7 |
| 8 |
| 9 |
| 10 |
| 11 |
| 12 |
|
13 |
| 14 |
| 15 |
| 16 |
| 17 |
| 18 |
| 19 |
|
20 |
| 21 |
| 22 |
| 23 |
| 24 |
| 25 |
| 26 |
|
27 |
| 28 |
| 29 |
| 30 |
| 31 |
|
|
|
|
|
Viesi - 368 |
Reģistrētie lietotāji - 0 |
|
|
|
Raksti > Piedāvājumi |
Restorāns "Vecais Kapteinis"piedāvā lietišķo pusdienu ēdienkarti |
Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste 04.10.2010 Skatīts 1410 reizes |
Patīkami saulainā oktobra rītā piedāvājam Jums restorāna Vecais kapteinis Lietišķo pusdienu ēdienkarti. |
| Restorāns "Vecais kapteinis" | |
Piedāvājam īpašas svaigi spiestas sulas •Ābolu, dzērveņu, bumbieru– 1.20Ls •Ķirbju, ābolu, burkānu – 0.90ls •Ķirbju, burkānu, seleriju, biešu – 0.90Ls
Salāti •Kartupeļu un gaileņu salāti ar auksti dūmotu gaļu un kaperu mērci– 1.90Ls •Veselīgie rudens dārzeņu salāti ar garšaugu jogurta mērci un ceptām ķirbju sēklām – 1.20Ls •Dārzeņu vinegrets ar mazsālītu siļķes fileju – 1.40Ls
Zupas •Kabaču krēmzupa ar ceptām sēkliņām un sieru– 1.20 Ls •Dūmotas mencas zupa ar šķeltajiem zirnīšiem un dārzeņiem, pasniedzam ar skābo krējumu – 0.90Ls •Dzidrais vistas buljons ar vistas pelmeņiem – 0.90Ls
Deserts •Sarkanvīnā marinēts bumbieris ar baltās šokolādes krēmu – 1.30 Ls •Ābolu un dzērveņu uzpūtenis ar pienu – 0.70Ls •Rudzu miltu pankūkas ar skābo krējumu un dzērveņu mērci – 0.90Ls
Pirmdiena 4.oktobris
•Mencas fileja un dārzeņi vārīti garšaugu buljonā ar dillēm – 2.30Ls •Cūkgaļas un dārzeņu ragū ar marinētiem gurķiem un skābo krējumu – 2.30Ls •Kāpostu šnicele, pasniedzam ar diļļu krējumu – 1.60Ls
Otrdiena 5.oktobris
•Baltvīna mērcē sutinātas gliemenes, pasniedzam ar svaigām mājas nūdelēm un zaļumiem – 2.30Ls •Kraukšķīgi cepti vistu stilbiņi ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls •Grūbu rizoto ar rudens sēnēm un Parmas sieru – 1.60Ls
Trešdiena 6.oktobris
•Marinētas, ceptas reņģu filejas ar kartupeļu, ziedkāpostu un burkānu kūku, pasniedzam ar diļļu mērci – 2.30Ls •Ceptas liellopu aknas ar sīpoliem krējuma mērcē, kartupeļu biezeni un svaigo kāpostu salātiem – 2.30Ls •Kartupeļu, ziedkāpostu kūka, pasniedzam ar burkāniem krējuma mērcē – 1.60Ls
Ceturtdiena 7.oktobris
•Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar ceptu siļķes fileju un biezpiena mērci – 2.30Ls •Maltas jērgaļas lodītes ar pikantiem tomātu rīsiem un jogurta mērci – 2.30Ls •Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar rudens sēņu mērci un marinētiem gurķiem – 1.60Ls
Piektdiena 8.oktobris
•Līņa šniceles ar kartupeļu un dārzeņu biezeni, pasniedzam ar garšaugu mērci – 2.30Ls •Vistas filejas rulete, pildīta ar sieru un brokoļiem, pasniedzam ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls •Siltie grūbu un dārzeņu salāti ar sēnēm un garšaugiem – 1.60Ls
Ēdienkarte darbojas no 4.oktobra līdz 8.oktobrim no plkst. 12:00 – 17:00 | |
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|