Viss ražošanas process ir roku darbs ar lielu draugu palīdzības piedevu. Darbojamies kopš 2010. gada, bet nebeidzamie Latvijas sidra pētījumi ilgst jau vairāk kā desmit gadus. Jaunais Sidrs BRUT, alk 6.8%, 750ml – 2011. gada rudens raža. Sidrs, gatavots no vēlajām rudens/ziemas ābolu šķirnēm piejaucot nedaudz mežābolus. Sidrs ir svaigs un dabīgi dzirkstošs ar ļoti nelielu saldumiņu. Pirmo reizi izmantojam 'methode traditionelle' - sidrs raudzēts pudelē, līdzīgi kā dzirkstošie no Šampaņas. Sidram fermentācijā nav pievienots papildus cukurs un ūdens. Vasaras ogu vīns 2011, alk 12%, 750ml. Vēl nobriest, gaidāms vasaras otrajā pusē – gatavots no mellenēm, aronijām un upenēm, izmantojot sarkanvīna pagatavošanas metodi raudzējot ogas uz to miziņām. Nogatavināts uz grauzdētām Latvijas ozola skaidām. Sidru un vīnu var nogaršot un iegādāties: viesnīcas Brūzis restorānā Smiltenē, Rīgā - bārā Taka, folkklubā Ala, Kaņepes Kultūras Centrā, kafejnīcā Skābene, veikalos Idille un Abra, kā arī Cēsīs kafejnīcā Kafē Rīga. |