logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Maijs
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Jūnijs
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 491
Viesi - 491
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Pasākumi

"Baltic Beauty World 2005"

Autors: BNS
27.10.2005
Skatīts 3450 reizes
Kīpsalas izstāžu centrā no 4. līdz 7. novembrim norisināsies pirmais Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty World 2005", kas ietvers izstādes, forumu, konkursus, konferences, meistarklases, seminārus un paraugdemonstrējumus.

"Baltic Beauty World 2005" būs pirmais un vienīgais šāda vēriena projekts Baltijā, kuru izveidojuši populāru un veiksmīgu skaistumkopšanas projektu rīkotāji – BT 1 un sabiedrība "Skaistums matu kosmētika".
Plānots, ka projekts būs galvenais iedvesmas avots visiem tiem cilvēkiem Baltijā, kas apzinās savu piederību skaistuma pasaulei. Apvienotā projekta rīkotāji rīkos "Baltic Beauty World 2005" kā ikgadēju, vērienīgu un konkurētspējīgu skaistumkopšanas pasākumu Baltijas centrā, nodrošinot augstu informatīvo aptveri visā reģionā.

"Baltic Beauty World 2005" sastāvēs no divām lielām daļām, kuras būs izvietotas katra savā hallē – vienā "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule", otrā "Matu skaistuma pasaule".

Pasākuma ietvaros notiks vairāk nekā 40 dažādi konkursi, kā arī citas tematiskas norises un šovi. Projektā piedalīsies vairāk nekā 200 dalībfirmas, pārstāvot vairāk nekā 500 preču zīmes no 35 pasaules valstīm.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks pasākums "XI International Hairstyling Festival 2005". Izstādes laikā notiks desmitiem skaistumkopšanas konkursu, kuri ir starptautiski un jau iekarojuši savu vietu jauno speciālistu vidū, gan konkursi, kuri šogad notiks pirmo reizi. Tajos gan pieredzējuši meistari, gan jaunie talanti rādīs savas prasmes un sacentīsies par balvām un tituliem.

Nagu skaistumkopšanas amatu apvienība 5.novembrī rīkos ceturto atklāto Baltijas "Nail Art" čempionātu ar tēmu "Retro", kā arī 1.starptautisko nagu modelēšanas konkursu. Latvijas Stilistu asociācija rīkos vairākus konkursus – 6. novembrī notiks 4. starptautiskais "Body Art" konkurss ar tēmu "No haosa līdz haosam" un 4. asociatīvais tēla veidošanas konkurss ar tēmu "Aiz kristāla sienas", savukārt 7. novembrī notiks pirmais starptautiskais kombinētais grimēšanas konkurss senioriem un pirmais starptautiskais "Stage make-up" konkurss ar tēmu "Retrospektīva".

Šajās dienās Ķīpsalā notiks virkne semināru un meistarklases, kurās lektori no Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Ķīnas, Somijas, Šveices, Zviedrijas, Francijas un ASV dalīsies pieredzē un izteiksies par aktualitātēm nozarē. Speciālistu interese par šādiem pasākumiem apliecina to nozīmību un mudina ik gadu organizēt līdzīgas norises.

Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija – CIDESCO sekcija Latvijā rīkos konferenci "Mūsdienu pretnovecošanās tehnoloģijas kosmetoloģijā", kurā piedalīsies lektori no Latvijas, Somijas, Krievijas un Ukrainas. Notiks arī meistarklases, kurās tiks prezentētas jaunākās skaistumkopšanas tehnoloģijas un produkti. Izstādes laikā vienlaicīgi notiks semināri četrās semināru zālēs un konkursi uz divām skatuvēm.

Visu izstādes laiku Birutas Mageles Starptautiskās stilistu skolas stilisti bez maksas realizēs pasākuma gados jaunāko fantāzijas – apgleznos bērnu sejiņas. Savukārt vecākiem būs iespēja ziedot bērnu aprūpes centram "Rīga". Vēl mazos izstādes apmeklētājus izklaidēs "Annels".

Ar detalizētu pasākumu programmu var iepazīties projekta mājas lapā>> Baltic Beauty World 2005

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100