logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 481
Viesi - 481
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Reģistrācijas 1. posms

Nav atļauts lietot rupjus, aizvainojošus, draudīgus, seksuāli orientētus, agresīvus, neķītrus izteicienus. Šajā resursā stingri aizliegts tieši un uzbāzīgi reklamēt atpūtas, tūrisma un izklaides objektus/iespējas. Tāpat nav pieļaujams spams (surogātpasts) un atkārtotu vai līdzīgu sūtījumu vairākkārtēja veikšana.

SIA "Vietas" un resursa Vietas*lv īpašniekiem nav iespējams vērot katra sūtījuma pareizību un atbilstību noteikumiem. Mēs neveicam aktīvo sūtījumu monitoringu reāllaikā. Tādējādi nevaram uzņemties atbildību par sūtījumu saturu diskusijās un komentāros. Mēs negarantējam precizitāti, pilnību vai patiesu jēgu šeit publicētajai informācijai. Iesūtītie komentāri ataino iesūtītāja (ne šā vortāla personāla vai īpašnieka) viedokļus. Ikviens, kuram kāds diskusiju vai komentāru saturs liekas nepieņemams, tiek aicināts nekavējoties informēt par to moderatorus vai vortāla administrāciju pa e-pastu [email protected]. Personāls un šā resursa īpašnieks patur tiesības dzēst nepieņemama satura sūtījumu, ja uzskatīs to par nepieciešamu. Šis process netiek veikts regulāri, tādēļ jānorāda, ka nepieņemama satura dzēšana nevar notikt momentāni. To pašu var teikt arī par iesūtīto informāciju dalībnieka profilā.

Lietotājs uzņemas pilnu atbildību par darbībām, ko viņš/viņa veic šajā resursā. Vietas*lv īpašnieki patur tiesības noskaidrot un atklāt Lietotāja personību (vai cita veida informāciju datubāzē) gadījumā, ja tā darbība nesaskan ar foruma lietošanas noteikumiem vai Latvijas Republikas likumdošanu.
Reģistrējoties Lietotājam ir iespēja izvēlēties sev Login vārdu. Mēs iesakām šo vārdu nemainīt. Reģistrējoties Lietotājs piekrīt aizsardzības un drošības iemeslu dēļ nekad nedarīt zināmu savu paroli citai personai, izņemot Administratoru. Lietotājs nedrīkst NEKĀDOS APSTĀKĻOS izmantot citas personas kontu. Mēs SIRSNĪGI iesakām lietot unikālu un pietiekami sarežģītu paroli, lai pasargātu no konta pārņemšanas/zagšanas.

Kad Lietotājs ir piereģistrējies un ielogojies, viņam ir iespēja aizpildīt detalizētu profila anketu. Par savā profilā sniegto informāciju atbildīgs ir pats Lietotājs. Jebkura informācija, kas šķitīs nepieņemama vai nekorekta, tiks dzēsta ar vai bez brīdinājuma. Var tikt piemērotas arī stingrākas sankcijas.
Atgādinām, ka katras Lietotāja darbības reizē tiek fiksēta IP adrese, lai vajadzības varētu liegt viņam pieeju šim resursam, izmantojot minēto IP adresi. Šādas sankcijas tiks piemērotas vienīgi tad, ja Lietotājs sistemātiski un ļaunprātīgi neievēros noteikumus.

Vietas*lv izvieto 'cookie', teksta failu, kas satur lietotājinformāciju Lietotāja pārlūkprogrammas cash-direktorijā. Tas vajadzīgs vienīgi tādēļ, lai atstātu Lietotāju ienākošu vai izejošu arī pēc neilgas prombūtnes. Programmatūra neievāc un nesūta nekāda cita veida informāciju no Lietotāja datora.

Vai piekrītat augstāk minētiem noteikumiem?
  
Sezonas jaunums

Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100