logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 228
Viesi - 228
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Informācija
Reklāma

Informācijas papildināšana par objektu

Interneta ceļvedī Vietas*lv visi objekti dalās divās lielās kategorijās:

  • Nekomerciālie objekti, kuros ietilpst dažādi apskates, dabas un kultūrvēstures objekti.
  • Komerciālie objekti, kuros tiek veikta uzņēmējdarbība, tirdzniecība vai sniegti dažādi pakalpojumi, piemēram, nakstsmītnes, ēdināšanas iestādes, muzeji, izstāžu zāles, uzpildes stacijas, vietas pasākumiem, utt.

Vietas*lv ir patiešām vienīgais Latvijas interneta resurss, kurā ģeogrāfiski vizuālā informācija karšu veidā ietilpst bezmaksas informācijas klāstā kopā ar adresi, tālruņa numuru, objekta nosaukumu un norādi par objekta tipu.
Tāpēc - ja redzi, ka Tava objekta pamatinformācijā neietilpst karte, raksti uz [email protected] vai zvani pa tālruni 29111411(darba dienās). Noskaidrojot objekta atrašanās vietu, tā informatīvā lapa tiks bez maksas papildināta ar karti.

Arī gadījumā, ja objekts, kas atbilst Vietas*lv objektu kategoriju un tipu klāstam nav atrodams Vietās*lv - dod mums ziņu! Tas arīdzan bez maksas tiks ievadīts datu bāzē un būs atrodams Vietās*lv.

Vēlies lai par Tavu objektu uzzina vairāk cilveku? - Viss ir Tavās rokās!

Vietām*lv nav stingra piedāvājuma vai cenas izvietojamai papildinformācijai, jo katram uzņēmējam tiek dota iespēja individuāli izvēlēties vēlamo informācijas apjomu, ar kuru ieinteresēt un iepazīstināt Vietas*lv apmeklētāju tūkstošus, un tad no šī apjoma veidojas kopējā sadarbības līguma summa, kas arī nosaka objekta pozīciju meklēšanas rezultātos un sarakstos. Tātad, jo lielāks informācijas apjoms par objektu, jo populārāks objekts Vietās*lv

Izcenojumi ir pieejami informācijas vienībām un veidiem.
Vietas*lv politika attiecībā uz sadarbību ir pietiekoši elastīga - ja informācijas apjoms izveidojas pietiekoši liels, potenciālajam klientam paredzētas atlaides vai bonusi, tāpēc papildinformācijas izvietošana ir pieejama visiem, kas Vietas*lv redz kā labu iespēju piesaistīt sev papildus klientus. Neatkārīgi no tā, vai savam mārketingam izmantosi tikai Vietas*lv, jeb arī citus reklāmas veidus, mūsu pieredze darbam ar klientiem rāda, ka ar uzviju atpelnās katrs ieguldītais lats!

Šobrīd aktuāls 3 komplektu piedāvājums

Iespēja tiek dota arī uzņēmējiem, kuriem ir svarīgi atrasties populārāko objektu kategoriju saraksta augšgalā, kas nodrošina lielāku apmeklētāju interesi un atpazīstamību. Tad, ņemot vērā atbilstošajās saraksta pozīcijās esošo objektu sadarbības vērtību, var tikt izveidots piedāvājums informācijas apjomam. Jo tieši sadarbības līguma summa nosaka pozīciju meklēšanas rezultātos un objektu kategoriju sarakstos.

Zvanot pa tālruni 29111411vai rakstot uz [email protected], Jums ir iespēja sīkāk uzzināt par iespējām attainot plašāku informācija par Jūsu objektu, sarunāt konsultāciju ar klientu konsultantu, kas atbrauks pie Jums uz jebkuru Latvijas nostūri.

>> Uzzini vairāk! Ar ko Vietas.lv priekš Tevis ir labāks par citiem interneta resursiem?

Atpakaļ
Sezonas jaunums

Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100