| Restorāns "Vecais kapteinis" | | | | |
Ēdienkarte darbojas no 17. līdz 21.maijam no plkst. 12:00 – 17:00 Piedāvājam svaigi spiestas sulas: *Ķirbju; ķirbju, burkānu, ābolu; Ķirbju, ābolu, dzērveņu – īpašā cena 0.80 Ls Pirmdiena 17.maijs • Svaigo lapu un redīsu salāti ar gurķu jogurta mērci – 1.40Ls • Šķelto zirņu zupa ar dūmotu gaļu– 0.90 Ls • Cepta mencas fileja ar garšaugiem un sieru, pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un diļļu mērci – 2.30Ls • Grilēta cūkgaļas karbonāde ar pildītiem kartupeļiem un svaigo dārzeņu salātiem – 2.30Ls • Svaigās nūdeles ar bazilika mērci, ceptiem ķirštomātiem un Fetas sieru – 1.80Ls • Rabarberu uzpūtenis ar pienu – 0.90Ls Otrdiena 18.maijs • Dārzeņu salāti ar Fetas sieru Grieķu gaumē – 1.40Ls • Aukstā biešu zupa ar vārītu olu – 0.90 Ls • Marinēti, grilēti astoņkāji, pasniedzam ar svaigām nūdelēm un baltvīna mērci - 2.30Ls • Befstrogonovs ar kartupeļu biezeni un marinēto gurķu salātiem – 2.30Ls • Pildīti kartupeļi ar grilētiem burkāniem un diļļu mērci – 1.60 Ls • Vaniļas krēms ar kivi mērci – 0.90Ls Trešdiena 19.maijs • Cēzara salāti ar bekonu un grauzdiņiem – 1.60Ls • Dārzeņu zupa ar frikadelēm – 0.90Ls • Kartupeļu un garneļu kroketes, pasniedzam ar tomātu salsu – 2.30ls • Cūkgaļas strēmeles ar dārzeņiem saldskābā mērcē, pasniedzam ar vārītiem rīsiem – 2.30Ls • Cepti rīsi ar dārzeņiem un lociņiem, pasniedzam ar tvaicētu olu – 1.60Ls • Vēja kūkas ar vaniļas krēmu un aveņu mērci – 0.90Ls Ceturtdiena 20.maijs • Svaigo kāpostu salāti ar garnelēm, gurķi un diļļu majonēzi – 1.50Ls • Skābeņu zupa ar vārītu olu un dūmotu gaļu – 0.90Ls • Cepta menca alus mīklā, pasniedzam ar grilētiem dārzeņiem un aiolli mērci – 2.30Ls • Ceptas, marinētas vistu akniņas, pasniedzam ar dārzeņu kūku un spinātu mērci – 2,30ls • Siltie grūbu salāti ar sēnēm un tomātu salsu – 1.60Ls • Šokolādes pankūkas ar ogu mērci un vaniļas saldējumu – 0.90 Ls Piektdiena 21.maijs • Svaigo lapu salāti ar balzāmetiķa mērci un grauzdiņiem – 1.40Ls • Tomātu krēmzupa ar maizes grauzdiņiem– 0.90Ls • Cepta butes fileja, pasniedzam ar kartupeļu biezeni un kaperu mērci – 2.30Ls • Grilēta liellopu gaļas karbonāde, pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem un svaigo dārzeņu salātiem – 2.30Ls • Grilētu dārzeņu izlase, pasniedzam ar siera šniceli – 1.60Ls • Rabarberu zupa ar biezpiena krēmu – 0.90Ls |