logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 334
Viesi - 334
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

Zviedru tūrisma operatori iepazīsies ar Zemgales tūrisma piedāvājumu

Autors: Kristīne Tjarve, TAVA
21.10.2005
Skatīts 1415 reizes
No š.g. 18. līdz 22.oktobrim Latviju apmeklē Zviedrijas tūrisma operatoru delegācija, kura, šodien, 21.oktobrī iepazīst Zemgales tūrisma piedāvājumu un Bauskas rajonu.

TAVA šo vizīti organizējusi sadarbībā ar aviokompāniju airBaltic, Jūrmalas pilsētas domi, Rīgas tūrisma koordinācijas un informācijas centru, Līvu Akvaparku, Latvijas tūrisma firmām, kuras piedāvā ienākošā tūrisma iespējas Latvijā - Latvia Tours, Baltic Travel Group, TAS, Your Run, Kolumbs, Via Riga, Atlas Tours, Express Travel, viesnīcas – Baltic Beach Hotel, Hotel Jūrmala SPA, Hotel Radisson SAS Daugava, viesnīca Valdemārs, Rundāles, Mežotnes un Bauskas pili, kā arī viesu namu „Baltā māja” un ražotni „Bauskas alus”. 

Zviedrijas tūrisma profesionāļiem būs iespēja iepazīties ar Bauskas pili, kur tūristiem pieejamas viduslaiku cietokšņa drupas ar skatu torni, restaurācijas procesā esošā Jaunā pils un ekspozīcija par pils vēsturi, izpēti un atjaunošanu.

Viens no vizītes svarīgākajiem apskates objektiem būs Rundāles pils muzejs, kur apmeklētājiem apskatei tiek piedāvāti krāšņie, profesionāli restaurētie interjeri. Bez tam pilī skatāmas ekspozīcijas par pils un Bīronu dzimtas vēsturi un skaistais atjaunotais baroka stila parks ar Zaļo teātri un rozāriju. Viesiem būs iespēja arī apmeklēt rekustruēto Mežotnes pili.

Par iespējām apskatīt Rundāles un Mežotnes pilis interesi izrāda liels skaits Latviju apmeklējošo ārvalstu viesu, arī zviedru tūristus mūsu zemē interesē kultūrtūrisma piedāvājums, īpaši saikne ar Zviedrijas kultūru un vēsturi. Tādēļ pievilcīga zviedru ceļotājiem var būt Bauskas pils, kuras likteni lielā mērā ietekmējuši Zviedrijas karaļi Gustavs II Ādolfs un Kārlis XII .

Bauskas rajona viesiem būs iespēja iepazīties ar alus tapšanas procesu alus darītavā „Bauskas alus”. Vizītes laikā tiks piedāvāta alus degustācija.„Bauskas alus” ražošanas process pastāvīgi tiek pilnveidojas un modernizēs, tomēr tas saglabā uzticību senajai, klasiskajai ražošanas tehnoloģijai. Izgatavojot iesalu no vietējo zemnieku ražotajiem miežiem, tiek nodrošināta dzēriena īpašā garša un kolorīts.

Zemgales kolorītu un savdabību viesiem baudīt un izjust piedāvās arī tautas lietišķās mākslas studijas „Bauska” audējas un viesmīlīgie bijušās Rundāles muižas kalpu mājas, tagad viesu nama „Baltā māja” saimnieki.

Tūrisma profesionāļu vizītei ir daudzpusīga programma, kas dod iespēju iegūt informāciju par Latvijas tūrisma iespējām un piedāvājumu ne tikai Rīgā un tās apkārtnē, bet arī Jūrmalā un Zemgales pusē - Bauskā. Tūrisma profesionāļiem tiks piedāvātas aktīvās atpūtas, kultūras un vēsturiskā tūrisma iespējas Latvijā, kā arī Jūrmalas viesnīcu SPA piedāvājums, tikšanās ar Latvijas tūrisma nozares profesionāļiem gan no tūrisma firmām, gan arī viesnīcām.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Tjarve
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tūrisma attīstības valsts aģentūra
Tālr. 7 22 99 45

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100