logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 350
Viesi - 350
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

Pilsētas dzimšanas diena tiks svinēta vērienīgi un daudzveidīgi

Autors: Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde
07.03.2006
Skatīts 1798 reizes
Marta mēnesī tradicionāli tiek sagaidīta un svinēta Liepājas dzimšanas diena. Šogad pilsētas kultūras iestādes liepājniekiem solās sagādāt plašu svētkiem veltītu programmu – gan koncertus, teātra izrādes un citus izklaides pasākumus. Svētku kulminācija būs 18. marta koncerts „Ivo Fomins un draugi” ledus hallē „Liepājas metalurgs”

   Jau 12. martā pilsētas dzimšanas dienu ieskandinās Gunāra Kalniņa vadītais Gospeļu koris “G.G.Choir” Liepājas baptistu Ciānas baznīcā. 16. martā Liepājas Latviešu Biedrības namā koncertēs pilsētas deju kolektīvi: „Rucavietis”, „Vaduguns” un „Kvēle”, savukārt Liepājas Pedagoģijas akadēmijā - LPA kolektīvi: folkloras draugu kopa "Baļķi", studentu teātris "Rikošets", sieviešu koris "Atbalss", LPA netradicionālo deju studija un vokālais ansamblis.

    17.martā tiek atklāts Starptautiskais Leļļu teātru festivāls “Bērnu svētki Liepājā”, kas trīs dienu garumā piedāvā vērienīgu un interesantu programmu. Festivāla ietvaros folkloras centrā „Namīns” lektore no Lietuvas Salomeja Burnenkaite lasīs lekciju “Senā teātra kopīgais un atšķirīgais dažādās etno kultūrās”, ar izrādēm viesosies leļļu teātri no Polijas, Igaunijas, Lietuvas un Zviedrijas, notiks radošās darbnīcas kā mazajiem liepājniekiem tā arī leļļu teātru profesionāļiem.

    Atzīmējot pilsētas svētkus, Liepājas Ukraiņu kopiena „Svitanok” 17. martā Liepājas Latviešu Biedrības namā rīko koncertu „Ukraiņu balsis latviešu korī”. Tajā piedalīsies arī Liepājas Pedagoģijas akadēmijas folkloras kopa „Baļķi”, Baltkrievu kopiena „Mara”, Krievu folkloras kopa „Jarilo” un deju ansamblis no Ivano - Frankovskas „Karpati”. 17. marta vakarā Liepājas teātrī tiks sumināti Goda un Gada liepājnieki. Pasākumā ar koncertu viesosies grupa „Iļģi”. Savukārt mūzikas klubs „Pablo” un Latvijas 1. Rokkafejnīca Liepājas dzišanas dienas svinības piedāvā sagaidīt kopā ar pilsētas jaunajiem mūziķiem.

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100